OstaBitcoin.com: Historia Bitcoin

Bitcoin Wiki
Compartir

Historia Bitcoin


Mainitseminen Bitcoin oli päivätty takaisin vuoteen 2008 kello tutkinut aloittamaa työtä Satoshi Nakomoto. Persoonallisuus Satoshi Nakomoto ei julkisteta, kuten anonyymi. Hyväksikäyttö varhaisen Bitcoin oli vuonna 2009 ohjelma, jonka avulla useita monet muut ihmiset voivat saada luomisessa Bitcoin. Vuonna maaliskuu 2013 oli haarukka johtuu teknisistä häiriö lohkoketju, melkein suurin osa lohkon verkon lisättiin yksi versio ketjun ja yhä useammat muut versiot myös. Kaksi Bitcoins toimi samanaikaisesti yli 6 tuntia, käynnissä eri versiota tilitietoja. Kehittäjät lähenivät välitöntä liiketoimi pysäyttää, aiheuttaen terävä hävitä. Kaikki oli asiat olivat takaisin normaaliksi, kun useimmat versio oli alennettu 0,7 versio Bitcoin ohjelmisto. Yleisen hyväksynnän Bitcoin mukaan jotkut sivustot alkoi vuonna 2013, sivustot myös OkCupid vuonna 2013, Word Press vuonna 2012, Atomic Mall vuonna 2013 ja monet muut.

Jotkut mikään tavoittelematon järjestö myös sallia Bitcoin kuin talletus. Vaikka he pysähtyivät osallistuvat hyväksymistä Bitcoin vuonna 2011, mutta alkoi jälleen vuonna 2013. Ensimmäinen esiintyminen, johon lainvalvontaviranomaisten tapahtui vuonna 2013, jolloin kuuluvasta omaisuudesta Mt Gox pidätettiin FBI, ja sulkeminen mustan pörssin verkkosivuilla sekä Silk Road myös tapahtui. Oli julkisen ilmoituksen iso yritys nimeltä Baidu, Kiinan internet-kuvaketta ilmoitti turvallisuus sivustot sallitaan palvelujen maksamisesta kanssa Bitcoin. Vuonna 2013 BTC Kiina nousee yli muiden Bitcoin kaupankäynnin pörssitoimintaa harjoittava yhtiö kuten Mt. GOX ja Bitstamp tulla ensimmäinen suurimpia Bitcoin vaihto kauppiaiden määriä. Arvo Mt Gox kohotetaan USD900 19. seuraavan marraskuun kuulemistilaisuuden Yhdysvaltain senaatin komitealle perustuu virtuaalinen valuutat, jotka on virallisesti hyväksytty rahoituspalveluja. Noin 6,789Yen of Bitcoins vaihdettiin $ 100 samana päivänä Kiinassa. Kiinan laitokset kiellettiin käyttämästä Bitcoins mukaan Kiinan keskuspankki Kiinan 05 joulukuu 2013.

Bitcoin arvo laski jälkimainingeissa ja Bitcoin hylkäsi Baidu rahoituspalveluja. Vuodesta 2009 on tullut laitonta ostaa todellisia tavaroita virtuaalinen valuutat. Lokakuu 2013 ensimmäinen Bitcoin ATM lanseerattiin British Columbia Kanadassa. Kuten marraskuun 2013 lähes 12 miljoonaa Bitcoins on ollut olemassa, mikä lisää markkina-arvo on noin USD7.2 miljardia Bitcoin arvo. Bitcoin markkinoilla nousee yli USD10 miljardia merkintä uusi ennätys, koska sen olemassaolo. Jotkut ryhmä ihmisiä pidätettiin rahanpesun hyödyntämällä Bitcoin tammikuussa 2014 lukien Charlie Shrem puheenjohtaja BitInstant ja varapuheenjohtajana Bitcoin säätiö. Kerrottiin, että Shrem antoi muille ihmisille mahdollisuuden ostaa bitcons suuria määriä käyttää pimeillä markkinoilla sivustot. Suurempi osa Bitcoin vaihto operaattorin nimetty Mt. GOX, pysähtyi nostot koska joidenkin teknisiä kysymyksiä helmikuu 2014 ja konkurssisuojaa teki Japanissa ilmoittaa, että noin 744000 varastettu Bitcoins.

Talousrikollisuutta Enforcement Network ylistämä asetuksen amerikkalaisista joka käyttää Bitcoins käsittelyyn maksuja tai vaihtamalla, lämmönvaihdin tai lähetin on joku, joka mahdollistaa hajautetun virtuaalinen valuutat joku ja siirroista toiseen kuin rahasto korvata aineelliseen. FinCEN tehnyt päätöksen ja pyysi, että Bitcoin vaihto ja kaupan yritykset olisi toimitettava tilitietoja ja kaikki muut toimet, mukaan lukien Bitcoins seuraavat asetukset rahanpesun ja että niiden koko asiakkaan tiedot olisi julkistettava rahoituslaitoksiin. Yksi jäsenistä Bitcoin säätiön nimeltään Patrick Murck luokiteltu asetuksen kuin "liioitella" acclaiming että virasto ei pane täytäntöön mitään toimia tietojen perusteella. Johtaja rahoituslaitos nimeltä Jennifer Shasky Golgatan, totesi Virtual valuutat ovat alla kohteena saman asetuksen kuin muu valuutta. Lokakuu 2012 järjestelmä virtuaalisen valuutan, Bank Keski-Euroopan totesi, että olisi jatkuvuutta kasvu virtuaalisten valuutoissa, ja siitä puuttuu reguloinnista, siellä oli varoitus Pankista että myöhempi tarkastelu kehitys olisi paikallaan minimoida riskejä.

Yhdysvaltain valtiovarainministeriön laajennettu määräyksiä muurahainen rahanpesun vuonna 2013, jotta Bitcoin liiketoimi prosessorit. Oli raportin Forbes Jon Mantonis että hän sai kirjeen Kalifornian asiointia ja lähetetään rahaa lisenssiä tavalla, mutta hän kielsi, ja sanoi tapaus oli keino kouluttaa valtion sääntelyviranomaisten. Uusia toimintatapoja ja muotoja asetettiin 2013 Teollisuus ryhmäkomitea luoda viranomaiselle Digital Transfer, ja harkita työskentelee sääntelyviranomaisten ja lainsäätäjien muuttamaan nykyistä valuutan kysyntä digitaalisen valuutan liiketoiminnan ja teknologian parantaa riskinhallintaa. Bitcoin kaupankäyntijärjestelmä Hongkongissa määräysvallassa Global Bond Limited romahti yli 5 USD miljoonaa yli 500 sijoittajien lokakuu 2013.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin