OstaBitcoin.com: Bitcoin Kaivostoiminta

Bitcoin Wiki
Compartir

Miten louhia Bitcoin?


Kaivostoiminta on prosessi säilyttää lohkoketju, jonka jälkeen ihmiset, jotka harjoittavat tällaista palkitaan uusia Bitcoins ja palvelumaksut. Kaivostyöläiset ovat ympäri maailmaa, ne varmistavat maksujen käsittelyä jälkeen tarkastuksen kaikissa kaupan ja niitä pidetään voimassa ja lisättiin lohkoketju. Ne, jotka käsittelevät maksuja palkitaan 25 Bitcoins vuodesta 2014 lohkoketju. Sinun täytyy tehdä joitakin liiketoimia, jotka tunnetaan Coinbase ennen väittäen palkkion. Bitcoins liikkeessä voidaan seurata kanssa kirjaa liiketoimen Coinbase. Vuonna neljän vuoden välein Bitcoin protokolla tekee erittely että palkinto lisäämällä lohko jaetaan kahteen, vaikka se voidaan peruuttaa, jos 21 miljoonan Bitcoins raja on saavutettu.

Se ei ole pakollista maksaa palvelumaksut mutta se saattaa nopeuttaa kauppa prosessi. Kilpailu Mining on lisääntynyt viime vuosina, ja se on ollut helpompaa, kun uusi teknologia on otettu käyttöön. Kaivostoiminta laitteisto, joka on tehokas ja käyttää mukautetun design soveltamisesta integroituja piirejä, joka on erinomainen ja se on parempi, että prosessorin ja kuluttaa vähemmän virtaa. Äskettäin perustetun koneita varten Bitcoin kaivos tekee ansaitset tarpeeksi kattamaan sähkön hyödyntää suorittamaan kaikki prosessit


MITEN MINING TAPAHTUU

On liiketoimet Bitcoins Internetin välityksellä ihmisestä toiseen, mutta sinun täytyy seurata kirjaa kaikista kaupan tai muuten se on vaikea löytää niitä, jotka olivat maksaneet.Verkosto Bitcoin on helppo tietojen keruusta liiketoimien tunnetaan lohko.Kaivostyöläisten voi sitten tarkistaa läpi liiketoimia ja siirtää sen pääkirjaan.

TEKEMINEN HASH KAIVOS

Pääkirja sisältää pitkän kuvauksen lohkoja, jotka kutsutaan jaksottaisketju. Yksi on luottaa pääkirja, ja kaikki asiat tehdään digitaalisesti. Kun luot lohkon liiketoimi, se altistetaan joitakin prosessin kaivostyöläisten. Tiedot otettaisiin lohkossa, jolloin matemaattinen kaava käytetään, muuttuvat koko datan lyhyempi ja satunnainen sekvenssi, joka on luokiteltu hash. Se tallennetaan lohkossa päätteeksi lohkoketju. Hash syntyy helposti kokoelmasta lohkoketju tietoja. Koko osa hash on ainutlaatuinen ja tila voidaan lausua, jos yksi Bitcoin lohkojen on muuttunut. Jokainen Hash syntyy lohkon ennen kuin hän digitaalisen version vaha sinetti. Se tekee järjestely lohkon oikeudellisten ja vähentää hakkerointi.

Sitä käytetään vahvistamaan liiketoimien Bitcoin osoite verkon milloin tahansa. Jaksottaisketju sisältää uuden lohkon tapahtuman ja luo pitkä lista koko liiketoimia, jotka on tehty verkossa Bitcoin. Jos väärennös tapahtuma yritti lausumalla lohko, joka oli tallennettu lohkoketju ennen, se muuttaa hash lohkoja. Lohko autentikointi voidaan hallinnoida hajautusfunktio jotka, jos tiiviste on erilainen kuin tallennetun lohkoketju; se luokitellaan väärennös. Jokainen osa lohkon hash käytetään tuen tuotantoon seuraavan lohkon ketjun; lohkot muuttunut voivat myös vaikuttaa seuraavaan.

KOLIKOT KILPAILU

On kilpailua kaivostyöntekijöiden eristää, jossa käytetään kirjallisen ohjelmistoja minun lohkot tietyllä tavalla. Kun tiiviste on luotu onnistuneesti, ne palkitaan 25 Bitcoins, lohkoketju päivitykset, ja luoda tietoisuutta kaikille. Se on helppo tuottaa hash alkaen joukko tietoja aiheuttaa pieni ongelma. Se on vaihdettava vaikea tilan Bitcoin verkko, tai muuten ihmiset alkavat hajautusta kauppa lohkot ylitöitä ja voi johtaa kaivostoiminnan koko Bitcoins muutamassa minuutissa. Vanha hash ei hyväksy Bitcoin protokollaa. Se toteaa, että lohko hash on oltava rakenteeltaan, joka sisältää 0 numerot ensin. Sinun ei tarvitse muuttaa tapahtuman tietoja lohkon kaivosmies, vaan tiedot on muuttunut uusien hash. Tämä tehdään satunnainen osa tiedoista nimeltään "Nonce". Se yhdistetään tapahtumatiedot tuottaa hash. NKun voidaan muuttaa, jos se ei sovi muoto ja hajautus alkaa uudelleen. Se voi kestää useita yrittää löytää seksuaalirikollinen sopivat, joita voidaan kokeillut kaikki kaivostyöläisten verkon yrittävät tehdä niin.

KAIVOSTOIMINTA ALTAAT

Kertoimet yksilön voittaa palkinto lisäämällä blokki lohkoketjun putoaa numerot kaivostyöläisten kasvaa. Nyt on monia kaivostyöläisten, jotka ovat mukana, mutta palkkio voidaan siirtää vain yhdelle Bitcoin osoite. On ollut organisaatio mining työkaluja alkoi vuonna 2014, joten se on helppo jakaa palkintoja osallistujien kesken ja vähentää vaaroja.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin