OstaBitcoin.com: Bitcoin Transactions

Bitcoin Wiki
Compartir

Bitcoin Transactions


Tämä on allekirjoitettu segmentti tiedot, joka lähettää verkkoon varten kerätä lohkoja. Se viittaa menneisiin liiketoimiin ja talletukset tietty määrä Bitcoins useita julkisen avaimen tunnetaan osoite Bitcoins. Tämä eroaa salataan. Kaikki kauppa kirjataan lohkoketju voidaan paljastaa käyttämällä lohkoketju selaimen. Se on tarpeen teknisen analyysin kauppa toimien ja tarkastaa maksu prosessi.

SELITYS

Tulo liiketoimi tämän lohkon ketjun tuonti 50 Bitcoins pois # 0 asiointia f5d8. Ulostulo on 50 BTC yksi osoite Bitcoin. Kun vastaanotin aikoo luovuttaa rahaa, lähtö # 0 on hänen viittaus liiketoimien mukaisesti panos hänen liiketoimi.

SYÖTTÖ

Panos on viittaus tuotannon erillisenä taloudellisena tallennuksen. Runsaasti tulot luetellaan liiketoimi. On summa muodostuu arvo, johon viitataan, kun tulos on hyötyä nykyisessä liiketoimi. Hash muodollinen tapahtuma on mitä kutsutaan Edellinen tx. Tärkein käytetty tuotoksen tapahtuma tunnetaan Index. Alkupuoliskolla cript tunnetaan ScriptSig. On kaksi pääosaa käsikirjoituksen, nimittäin julkisen avaimen ja allekirjoituksen. Myyntitapahtumana lunastaja omistaa julkisen avaimen ja osoittaa, että tuotanto on lunastettavissa luoja. Muut tarvittavat tekijät on ECDSA allekirjoitus läpäissyt edellä hash yksinkertainen liiketoimen versio.
Se liittyy julkisen avaimen kanssa, ja paljastaa todellinen luoja liiketoimen listalle osoite samoin. Liiketoimet määritellään eri lippuja, jotka voidaan käyttää myös luomaan eri maksutavat.

LÄHTÖ

Tämä käsittää tiettyjä ohjeita siirtämiseksi Bitcoin. Satoshi on numeroarvo, jossa 1 BTC on yhtä kuin 100 miljoonaa Satoshi, joka on arvo jälkeen väittäen. ScriptPubKey on puolet käsikirjoituksen. Tuotos voi olla enemmän kuin yksi, ja he kaikki käyttävät tuloarvojen, sinun tulee lähettää yhdistetyn syöttää arvot lähtö välttää menetetty. Jos 50 BTC on arvoinen tuotos, voit ja aiot siirtää 25 BTC, kaksi lähtöä 25 BTC arvoinen olisi luotava Bitcoin, jotka ovat kohde ja yksi takaisin sinulle. Jos panos Bitcoin ei voi lunastaa tuotos, se tunnetaan palvelumaksu, kukaan joka luo lohko vaatia sitä.

LIIKETOIMITYYPIT

On kaksi paria luotu Bitcoin, jotka ovat erilaisia, ne ovat scriptSig/scriptPubKey. Monimutkaisemmat kaupan tyyppi on myös mahdollista ja voidaan linkittää yhteen täytäntöön sopimuksen cyptographically. Tämä on tunnustettu Sopimukset. Osoite Bitcoin on hash, kun taas täydellinen julkinen avain scriptPubKey ei voida antaa henkilön lähettämistä. Jos kolikon lähettää osoitteeseen Bitcoin on lunastettava, vastaanotin on annettava allekirjoituksen ja julkisen avaimen. Käsikirjoitus todentaa, että hash julkisen avaimen ottelujen hash vuonna scriptPubKey, ja myös vahvistaa allekirjoituksen julkisen avaimen.

PAY SCRIPT HASH

Maksu script hash luotiin varten etenee vastuu tarjota ehdoin lunastaa tapahtuman lähettäjältä muiden rahastojen. Lähettäjän on nyt annetaan muodostua mielivaltaisen liiketoimi; vaikka se on vaikeaa, hyödyntäen 20 tavun hash 1. Maksu script hash tarjoaa keskipitkällä ja vaikeuttaa liiketoimia, joka eroaa Pay pubkey hash että on määritelty scriptPubkey ja scriptSig.

SUKUPOLVEN

On vain yksi panos sukupolven, jossa sinun täytyy laittaa coinbase parametri poistamalla scriptSig. Voi olla mitään coinbase dataa, sitä ei käytetä. Nykyinen kompakti muoto tavoite on asettamat Bitcoin plus extraNonce, mikä tarkoittaa, että joka kerta Nonce alueella lohkon otsikko ylivuotoja. Lähtö voi myös ilmoittaa mitään, mutta yksi on luotu Bitcoin kuten IP-osoite. Extranonce parantaa verkkotunnuksen toimintaa todiste työn, kun taas kaivostyöläisten voi muokata tai muuttaa 4byte, aikaleiman ja extranonce 2-100 tavua. Tulo määrittää tapa ja tapa saada Bitcoin määrä, joka on lunastettavissa. Jos se on liiketoimi korttelin, sitä pidetään yleisesti kaupan tulo joita sisällön luovuttu. Lähtö paikka ehdot vapauttamaan määrä Bitcoin, kun taas lisäys arvot ensimmäinen liiketoimi on myös louhittu arvo Bitcoin lohkolle ja toimituskulut muiden lohkon.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin