OstaBitcoin.com: Bitcoin Markkinapaikka

Bitcoin Wiki
Compartir

Bitcoin Markkinapaikka


Digitaalinen lämmönvaihtimet ovat yrityksiä, jotka antavat tilaa kaupankäynnin digitaalisen valuutat muita arvoesineitä kuten tavanomainen fiat-rahan tai muun digitaalisen valuutat. Ne tunnetaan myös markkinatakaajina jotka ottavat maksut palkkioita niiden liiketoimia. Lämmönvaihdin voi olla tiili ja laasti liiketoimintaa, joka vaihtaa menetelmä maksujen ja digitaalisten valuuttojen, tai asiointia verkossa, ja vaihtamalla digitaalinen valuuttojen siirretään sähköisesti. Useimmat digitaaliset valuutat ulkopuolella työskentelevät maiden länsipuolella, jotta valvontaa koskevia säännöksiä ja vaikeuttaa syytteeseen, mutta he hoitavat fiat valuuttojen, ja pitää pankkitilejä eri kansojen parantaa määräiset talletukset.

On mahdollista niiden avulla maksu pankkikortit, pankkisiirrolla, postiosoitukset, tai maksu muita vaihtoon digitaalisten valuuttojen. Jotkut lämmönvaihtimet voi muuntaa tasapaino digitaalisen valuutan prepaid nimettömien ja voidaan ottaa varoja automaateista ympäri maailmaa. Digitaalinen valuutta luojat ovat riippumattomia kauppakumppaneiden valuutat. Järjestelmään voisi sisältyä tarjoajat digitaalisten valuuttojen tulla yrityksille joka ylläpitää asiakastilejä, mutta ne ar ei saa laskea digitaalisen valuutan asiakkaille. He myyvät tai ostavat valuuttaa asiakkailta, ja siirto digitaalisen valuutat asiakkaille tiliin tai vähentää sitä. Jotkut näistä lämmönvaihtimet ovat tytäryhtiöitä tarjoajia, kun taas jotkut ovat riippumattomia kaupankäynnin. Kuvitteellinen valuutta tai todellinen valuuttana voidaan depostied tilille Digital valuutan tarjoajia.

ASETUKSET

Vuonna 2004 oli seisokki 3 australialainen digitaalisen valuutan vaihtoa tutkimuksen jälkeen Australian Securities and Investments komission (ASIC). Komissio katsottu toiminta palvelee vaatimukset edellytetään Australian Financial Services Lisenssi että yritys ei voinut antaa. Vuonna 2006 GoldAge Inc, digitaalinen valuutanvaihto liiketoimintaa, myös liiketoiminnan New Yorkissa, sulki Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset seuraavat toimintaansa vuodesta 200. Kaksi liiketoiminta miestä syytteeseen nimittäin Vladimir Kats ja Arthur Budovsky, jossa niiden maksu perustui toiminnasta laittoman digitaalisen valuutan vaihto ja lähetetään liiketoiminnan kodeistaan, jossa ne lähetetään yli 30 miljoonaa dollaria digitaalisiksi valuuttatileistä. Ostajat ja myyjät puuttuu henkilöllisyystodistusta vaaditaan, ja ne voivat siirtää varoja muille ihmisille kaikkialla maailmassa kanssa liiketoimiin edellä USD100, 000. 5 vuotta vankeusrangaistuksiin asetettiin Budovsky ja Kats vuonna 2007, käsitellä rahaa lähetetään ilman laillista, rikkoo valtion pankkioikeus.

Vuonna huhtikuussa vuoden 2007 hallitus Yhdysvaltain määräsi hallinnon E-kultaa peruuttaa tai estää noin 58 E-kultatilit onnistui Bullion Exchange, AnyGoldNow, IceGold, GitGold, Denver Gold Exchange, GoldPouch Express, 1MDC ja joitakin muita lopettamaan toimintansa ja varansa voidaan takavarikoida. Muutaman Muutaman viikon, E-Gold joutui 4 syytteitä. Yhdysvaltojen oikeusministeriö vapautuminen ja vastaväitteet toimitusjohtaja nimeltä Jackson. Vuonna heinäkuun 2008, sääntöjä ja määräyksiä Webmoneyn muutettiin, mikä vaikutti monia muita lämmönvaihtimet. Vuodesta sitten, se on nyt saa vaihtaa Webmoney e-valuuttoja, kuten Liberty Reserve ja E-kultaa.

Heinäkuussa vuonna 2008, bargain hyväksyivät 3 johtajat E-Gold rinnalla syyttäjien kirjelmän syyllistynyt tili joista yksi on toiminta luvanvaraisten rahaa lähettää liiketoimintaa, ja yhtiö takavarikoitu olemassa vuonna 2009. Kuten toukokuussa vuonna 2013, Liberty Reserve, digitaalinen valuutan vaihto suljettiin seuraavat väitetty Arthur Budovsky Belanchul, perustaja, ja 4 muuta pidätettiin maissa Costa Rica, Espanja, ja New Yorkissa, salaliitosta rahanpesun ja salaliitto , myös salaliitto toimivat lisensoimattomia rahaa lähettää liiketoimintaa. Perustaja, oli Yhdysvaltain kansalainen, ennen kuin siirrytään Costa Rican mukaan kansalaisuuden, pidätettiin myös vuonna 2006 linkki Gold Ikä raid. Syytteet tekemät Yhdysvaltain osoitettu asian olla suurin kansainvälinen rahanpesu, joka syytteeseen koskaan. Yli USD40 miljoonaa sijoitettiin varoja pidättyvyyttä odottaa sulkeminen, ja monet verkkotunnuksia Liberty Reserve lämmönvaihdin takavarikoitiin. Lähes USD6 miljardia kirjattiin olleen pestä yrityksen.

DIGITAL GOLD RAHAN

Tämä on eräänlaista unssia kultaa, joka perustuu sähköistä rahaa. Se edustaa rahaa, aivan kuten kultaa todistus paperia vuodesta aika 1873-1933, kysyntä vaihtaa kultaa lisääntyi tarkastelujakson aikana. Rahayksikkö tyypin valuutan kutsutaan kulta gramma tai troy unssi, mutta joissakin yksiköissä kuin kulta dinaari voidaan käyttää joskus. Digitaalinen kulta valuuttoja tukee kullan kulta varastointi, joka on myönnetty tai ei jaeta. Jotkut yritykset, jotka myöntävät digitaalisia valuutta ja ne kaikki tarjoaa alustan, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa maksuja toisilleen yksikköinä tilalla sama vale kuten kultaharkot. Yritykset antaa valuutta tunnetaan itsenäisenä valuuttana.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin