Kjole Køb Kostume Cowgirl Kostumer På Voksen dk Sort Til Voksne Vegaoo wE4q5Ixd

Nyt

– Hvor længe kan vi fortsætte uden sociale omvæltninger?

Af: Christian Skaug
  2. januar 2018, 13:29
Billedet: August Henning, stillbillede youtube
Adidas Damer Kjoler Originals Jd Sports Awagq

Det er mange fornuftige mennesker i Tyskland, men ingen i nærheden af magtens inderste cirkler. En af dem er August Hanning, som var leder for den tyske efterretningstjeneste Bundesnachrichtendienst (BND) i tiden 1998–2005, og som fortsat beskæftiger sig med sikkerspørgsmål.

I et interview med avisen Bild som er omtalt i Die Welt, kritiserer Hanning regeringen for, at den stadig fører en alt for løssluppen flygtningepolitik. Fremfor alt øger det terrorfaren.

« Intet er værre end når en pessimist får ret », siger Hanning. Under folkevandringen i efteråret 2015 advarede han om, at den manglende kontrol med menneskestrømmen øgede risikoen for terrorangreb.

ANNONSE

Grænserne er stadig åbne for enhver som siger de søger asyl, kritiserer August Henning.« Hver eneste måned kommer der for tiden 15.000 migranter til os, og for manges vedkommende ved vi ikke hvem de er eller om de har en fortid som kriminelle eller terrorister », siger han.« Det at slippe så mange folk ind i landet uden ID-kontrol er groft skødesløshed set fra et sikkerhedssynspunkt. »

Kjole Store Eclipse Total Blå Autentiske Vila Blonde ZPwqEXH

Hanning mente i 2015 at der var behov for en fuldstændig overhaling af den tyske sikkerhedspoliti og han har ikke skiftet mening. Behovet for at forbedre landets sikkerhedsarkitektur er presserende, siger han. I modsat fald bliver fremtiden for Tyskland meget ukomfortabelt ».

Med præmier til afviste asylansøgere der rejser hjem ansporer man til end mere migration, tilføjer Hanning. Det er efter hans opfattelse fuldstændigt forkert, at betale personer som er forpligtet til at forlade landet, da dette ansporer personer som ikke har en chance for asyl, til at komme for at inkasserer præmien. Denne forventes, at blive 1.000 euro for en person og 3.000 for en familie.

Den tidligere chef dir efterretningstjenesten er ikke blevet mere optimistisk siden 2015:

« Jeg spørger mig selv hvor længe vi kan fortsætte uden store sociale omvæltninger », siger Hanning.

Det ærgerlige er, at toppolitikerne ikke gør det samme. Statsmandskunst er at opdage skyer i horisonten og forberede sig for ikke at blive ramt af uvejr.

Dem som sidder i positioner hvor statsmænd skulle have siddet, gør ikke andet end sætter sin lid til godt vejr.

 Kostumer Køb Kostume dk Til På Sort Voksen Vegaoo Kjole Cowgirl Voksne

Køb Hege Storhaugs bog her!– Bon'a Parte Støvet Køb Rosa Fra Kjole S Str wwXqt

ANNONSE
Kjole Sort Kostumer Voksne Cowgirl På Vegaoo Kostume dk Til Voksen Køb
Dkny Kiman Woman Kiman Dkny Kjoler Woman Kjoler EqfwXZE Poppy – Kjole Nyt Salg Dba Og Brugt dk Køb Rose Af q7wxTw4f6

Læs ogsådk Kostume På Cowgirl Voksen Køb Kjole Vegaoo Kostumer Til Voksne Sort

Asyl-shoppingen griber om sig i Tyskland - Køb Vegaoo På Kostumer dk Sort Cowgirl Voksne Voksen Til Kostume Kjole17. april 2018
Sort dk Kjole Kostumer Voksne Cowgirl Kostume Køb Vegaoo Til På Voksen
Et folk uden borgerrettigheder - 11. november 2016
Ingen ende i sigte for Europas migrationskrise - 17. maj 2016Køb Voksne Kostumer dk På Cowgirl Kostume Vegaoo Sort Kjole Til Voksen