OstaBitcoin.com: Bitcoin myyttejä

Bitcoin Wiki
Compartir

Bitcoin myyttejä


Bitcoin on kuten kaikki muut digitaaliset valuuttojen välillä; ei mitään uutta

Lähes kaikki muut digitaaliset valuutat valvotaan keskitetysti. Tämä tarkoittaa että:

 • Ne voidaan tulostaa subjektiivinen oikkuihin ohjaimet
 • Ne voidaan tuhota hyökkäämällä keskipiste ohjaus
 • Mielivaltaiset säännöt voidaan määrätä heidän käyttäjiä ohjaimet

On hajautettu, Bitcoin ratkaisee kaikki nämä ongelmat.

Bitcoins ei ratkaise mitään ongelmia, jotka fiat valuutta ja/tai kulta ei ratkaise

Toisin kuin kultaa, Bitcoins ovat:

 • Helppo siirtää
 • Helppo turvata
 • Helppo tarkistaa
 • Helppo rakeistamiseksi

Toisin fiat valuutoissa Bitcoins ovat:

 • Ennustettavissa ja rajoitettu
 • Ei valvota keskusviranomainen
 • Ei velka-pohjainen

Toisin kuin elektroniset fiat valuutta järjestelmät, Bitcoins ovat:

 • mahdollisesti anonyymi
 • Freeze-proof
 • Nopeampi siirtää
 • Halvempi siirtää

Bitcoin on tukena prosessointitehoa

On väärin sanoa, että Bitcoin on "tukena" laskentatehoa.Valuutta olento "tukena" tarkoittaa, että se on sidottu jotain muuta kautta Keski-puolueen tietyllä valuuttakurssi vielä et voi vaihtaa Bitcoins varten laskentatehoa, jota käytettiin luoda niitä. Bitcoin on tässä mielessä ei tueta mitään. Se on valuutta omana. Aivan kuten kulta ei tueta mitään, sama koskee Bitcoin.

Bitcoin valuutta on luotu kautta laskentatehoa, ja eheyden lohkoketju on suojattu olemassaolo verkoston voimakas laskentasolmua alkaen tiettyjä hyökkäyksiä.

Bitcoins ovat arvottomia, koska niitä ei tueta mitään

Voidaan väittää, että kulta ei tueta mitään myöskään. Bitcoins on ominaisuuksia, jotka johtuvat järjestelmän muotoilu mahdollistaa niiden subjektiivisesti arvostetaan yksityishenkilöt. Tämä arvostus on osoitettu, kun yksilöt vapaasti vastineeksi tai Bitcoins. Katso Subjektiivinen arvoteoriasta.

Katso myös: Bitcoin takana on laskentatehoa "myytti.

Arvo Bitcoins perustuvat kuinka paljon sähköä ja laskentatehoa kestää ammentaa niitä

Tämä lausunto on yritys soveltaa Bitcoin työn arvoteoria, joka on yleisesti hyväksytty vääriä. Vain siksi, että jotain tapahtuu X resursseja luoda ei tarkoita, että syntyvä tuote on arvoltaan X. Se voi olla arvokkaampi, tai vähemmän, riippuen apuohjelman sen sen käyttäjille.

Itse syy on päinvastainen kuin (tämä koskee työn arvoteoria yleensä). Kustannukset miinojen Bitcoins perustuu siihen, kuinka paljon he ovat arvoinen. Jos Bitcoins nousevat arvo, enemmän ihmisiä minun (koska kaivostoiminta on kannattava), mikä vaikeus nousee, siten kustannukset kaivos nousevat.Käänteinen tapahtuu, jos Bitcoins mennä alas arvo. Nämä vaikutukset tasoittuu aiheuttaa kaivos aina maksaa määrä suhteessa arvoon Bitcoins se tuottaa.

Bitcoins ei ole itseisarvo (toisin kuin eräät muut asiat)

Tämä ei yksinkertaisesti ole totta. Jokainen Bitcoin antaa haltijalleen mahdollisuuden upottaa useita lyhyt-liiketoimi viestejä maailmanlaajuisesti hajautetun ja timestamped pysyvä tietovarasto, eli Bitcoin blockchain. Ei ole muita vastaavia DataStore joka on niin laajalti. On kompromissi välillä tarkkaa määrää viestejä ja kuinka nopeasti ne voidaan upottaa. Mutta joulukuun 2013 se on reilua sanoa, että yksi Bitcoin mahdollistaa noin 1000 tällaisia ??viestejä on upotettu, kumpikin noin 10 minuutin lähetetään, koska maksu 0,001 BTC on tarpeeksi saada liiketoimiin vahvistetaan nopeasti. Tämä viesti upottamisen varmasti on itseisarvo, koska sitä voidaan käyttää osoittamaan omistukseen asiakirjan tiettyyn aikaan, sisällyttämällä yksisuuntainen hash että asiakirja liiketoimi. Ottaen huomioon, että sähköisten notarization palvelut veloittaa jotain $ 10 / dokumentti, tämä antaisi perusarvo noin $ 10,000 per Bitcoin.

Vaikka jotkut muut aineelliset hyödykkeet eivät ole itseisarvo, että arvo on yleensä paljon pienempi kuin sen kaupantekokurssi. Mieti esimerkiksi, että kulta, jos sitä ei käytetä inflaatio-todiste arvon säilyttäjänä, vaan ainoastaan ??sen teolliseen käyttöön, varmasti ei kannata mitä se on tänään, koska teollisuuden vaatimukset kultaa ovat huomattavasti pienempiä kuin käytettävissä tavaroiden luovutuksiin.

Joka tapauksessa, kun taas historiallisesti itseisarvo, sekä muita ominaisuuksia, kuten jaollisuus, siirtokelpoisuus, niukkuus, kestävyys, auttoi luomaan tiettyjen hyödykkeiden medioissa vaihto, se ei todellakaan ole edellytys. Vaikka Bitcoins syytetään puuttuu itseisarvojen "tässä mielessä, ne muodostavat sen pata omistavan muiden laatujen tarpeen tehdä siitä hyvän vaihdon väline, samat tai paremmat kuin.

Toinen tapa ajatella tätä on pohtia arvo Bitcoin maailmanlaajuisen verkoston, eikä kutakin Bitcoin erikseen. Arvo yksittäisen puhelin on peräisin verkon, johon se on liitetty. Jos kukaan ei puhelinverkko, puhelin olisi hyödytön. Samoin arvo yksittäisen Bitcoin johtuu maailmanlaajuisen verkoston Bitcoin-käytössä kauppiaat, vaihto, lompakot, jne ... Aivan kuten puhelin on tarpeen toimittaa lauluosuudet verkon kautta, Bitcoin on tarpeen välittää taloudellisia tietoja kautta verkkoon.

Arvo määräytyy viime kädessä mitä ihmiset ovat valmiita kauppaa - kysynnän ja tarjonnan.

Bitcoins ovat laittomia, koska ne eivät ole laillisia maksuvälineitä

Bitcoin on muoto kotimaisen terrorismin koska se vain vahingoittaa talouden vakaudelle Yhdysvaltojen ja sen valuutta

Bitcoin vain mahdollistaa veronkiertäjiä joka johtaa lopulta tuhoon sivilisaation

käteismaksuista pitää samalla tasolla nimettömyys mutta edelleen verotetaan onnistuneesti. Se on jopa voit seurata soveltuvien osavaltioiden lakien kotimaassa, tai kohtaamaan seuraukset.

Vaikka se voi olla helppo siirtää Bitcoins anonyymisti, menojen ne nimettömänä neelliset on yhtä kovaa kuin menojen muunlaista rahaa nimettömänä. Veronkiertäjiä ovat usein kiinni, koska heidän elämäntapaansa ja varat ovat ristiriidassa niiden työtuloa, eikä välttämättä, koska hallitus pystyy seuraamaan rahansa.

Bitcoins voidaan tulostaa/lyöty kuka tahansa ja ovat siksi arvoton

Bitcoins ei paineta/lyötyjen. Sen sijaan, Blocks lasketaan mukaan kaivosmiesten ja heidän panoksestaan ne myönnetään tietty määrä Bitcoins ja palvelumaksut maksamat muut. Katso Mining lisätietoja siitä, miten tämä prosessi toimii.

Bitcoins are worthless because they're based on unproven cryptography

SHA256 and ECDSA which are used in Bitcoin are well-known industry standard algorithms. SHA256 is endorsed and used by the US Government and is standardized (FIPS180-3 Secure Hash Standard). If you believe that these algorithms are untrustworthy then you should not trust Bitcoin, credit card transactions or any type of electronic bank transfer. Bitcoin has a sound basis in well understood cryptography.

Varhaisilta ovat epäoikeudenmukaisesti palkitaan

Jo varhaisessa vaiheessa palkitaan ottaen suurempi riski heidän aikaa ja rahaa. Sijoitetun pääoman Bitcoin kaikissa vaiheissa sen elinkaaren invigorated yhteisö ja auttoi valuutan päästä myöhemmin virstanpylväitä. Väittäen, että varhaisessa vaiheessa eivät ansaitse hyötyä tästä on sukua sanoa, että varhainen sijoittajat yritys, tai ihmiset, jotka ostavat varastossa yritys IPO (listautumisannin), on epäoikeudenmukaisesti palkitaan.

Tämä argumentti riippuu myös Bitcoin varhaisessa vaiheessa käyttäen Bitcoins tallentaa sijaan siirron arvo. Päivittäin kauppaa pörsseissä (kuten Jan 2012) osoittaa, että pienten liiketoimien on tulossa normi, mikä osoittaa kaupan investointien sijaan. Vuonna käytännöllisempi kannalta, "oikeudenmukaisuus" on mielivaltainen käsite, joka on epätodennäköistä sovitaan suuri väestö. Perustaminen "oikeudenmukaisuuden" ei tavoite Bitcoin, koska tämä olisi mahdotonta.

Katse eteenpäin, ottaen huomioon määrä julkisuutta Bitcoin sai huhtikuussa 2013 ei voi olla perusteltua kantelun ihmisiä, jotka eivät investoida tuolloin, ja sitten nähdä arvoa (mahdollisesti) nousee rajusti korkeampi.

alkamalla kaivoksen tai hankkia Bitcoins tänään, sinäkin voit tulla varhaisten omaksujien.

21 miljoonan kolikkoa ei riitä; ei mittakaavassa

Yksi Bitcoin on jaollinen alas kahdeksan desimaalin tarkkuudella. On todella 2,099,999,997,690,000 (hieman yli 2 biljoonaa) mahdollisimman Atomic yksiköiden Bitcoin järjestelmässä.

arvo "1 BTC" edustaa 100 miljoonaa näistä. Toisin sanoen, kukin on jaollinen jopa 10 ^ 8.

Koska arvon yksikkö 1 BTC kasvaa liian suuria ollakseen hyödyllisiä päivittäin liiketoimiin, ihmiset voivat alkaa käsitellä pienemmissä yksiköissä, kuten milli-Bitcoins (MBTC) tai mikro-Bitcoins (μBTC ).

Bitcoins tallennetaan lompakko tiedostoja, kopioi lompakon tiedosto saada enemmän kolikoita!

Ei, lompakkoasi sisältää salaista avaimet, antaa sinulle oikeudet viettää Bitcoins. Ajattele sitä kuin ottaa pankki tiedot tallennetaan tiedostoon. Jos annat pankkitiedot (tai Bitcoin lompakko) joku muu, joka ei kaksinkertainen määrä rahaa tilillesi. Voit kuluttaa rahaa tai he voivat kuluttaa rahaa, mutta ei molempia.

Kadonnut kolikoita ei voi korvata, ja tämä on huono

Bitcoins ovat jaettavissa ja 0.00000001, joten siellä on vähemmän Bitcoins jäljellä ei ole ongelma valuutan itse. Jos menetät kolikoita, kaikki muut kolikot nousee arvo hieman. Mieti sitä lahjoituksen kaikille muille bitcoin käyttäjille.

liittyvä kysymys on: Miksi emme ole mekanismi korvata menetetty kolikoita? Vastaus on, että se on mahdotonta erottaa "kadonnut" kolikon ja yksi, joka on yksinkertaisesti istuu käyttämättä jonkun lompakko.

Se on jättiläinen Ponzi järjestelmä

Ponzi, perustajat vakuuttaa sijoittajille, että theyâ € ™ ll voittoa. Bitcoin ei tee tällaista takuuta. Ei ole keskitettyä kokonaisuutta, vain yksilöiden talouden rakentamista.

Ponzi on nollasummapeliä. Vuonna Ponzi, varhaisessa vaiheessa voi vain voitto kustannuksella myöhässä omaksujien, ja myöhäinen omaksujien aina menettää. Bitcoin on odotettavissa voittajia. Varhainen ja läsnä omaksuvat hyötyä arvonnousu kuin Bitcoins tulevat paremmin ymmärretyiksi ja puolestaan vaatima suuri yleisö. Kaikki omaksuvat hyötyvät hyödyllisyyttä luotettava ja laajalti hyväksyttyjä hajautettua peer-to-peer valuutta.

Rajallinen kolikoita plus menettänyt kolikoita tarkoittaa deflaatiokierteen

Että deflatorista voimat voidaan soveltaa, taloudelliset tekijät kuten hamstrauksen kompensoidaan ihmisen tekijöitä, jotka voivat vähentää mahdollisuuksia, että deflaatiokierteen tapahtuu.

Bitcoin ei toimi, koska ei ole mitään keinoa inflaation hillitsemiseksi

Inflaatio on yksinkertaisesti hintojen nousu ajan myötä, mikä on yleensä seurausta devalvoimalla valuutan. Tämä on funktio kysynnän ja tarjonnan. Koska tarjonta Bitcoins vahvistetaan tietty määrä, toisin kuin fiat rahaa, ainoa tapa inflaation saada käsistä on kysyntää kadota. Tilapäinen inflaatio on mahdollista hyväksyä nopeasti osittaiskassavarantovelvoitteiseen Banking mutta vakiintuu kerran huomattava määrä 21000000 "kova" Bitcoins tallennetaan varaa pankkien.

Koska Bitcoin on hajautettu järjestelmä valuutan, jos kysyntä vähenisi lähes olemattomiin, valuutta olisi tuomittu muutenkin.

Tärkeintä tässä on, että Bitcoin valuuttana ei voida liian minkään yksittäisen henkilön tai yhteisön, kuten hallitus, koska ei ole tapa lisätä tarjontaa ohi verran.

Itse todennäköisin vaihtoehto, koska Bitcoin tulee suosittu ja kysyntä kasvaa, on valuutan arvonnousu, tai deflate, kunnes kysyntä tasaantuu.

Bitcoin yhteisö koostuu anarkistisen/salaliittoteoreetikko/kulta standardi "weenies"

yhteisön jäsenet vaihtelevat niiden ideologisia kannanottoja. Vaikka se voi saaneen alkunsa ideologinen harrastajat, Bitcoin nyt puhuu suuri määrä säännöllisesti pragmaattinen folk, jotka yksinkertaisesti nähdä sen mahdollisuudet vähentää kustannuksia ja kitka maailmanlaajuisen sähköisen kaupankäynnin.

Kuka tahansa tarpeeksi laskentatehoa voidaan ottaa verkon yli

Tästä huolimatta verkoston kasvaessa, siitä tulee vaikeampaa yhden yksikön tehdä niin. Jo Bitcoin verkoston laskentateho on varsin ennen maailman nopein supertietokoneita, yhdessä.

Mitä hyökkääjä voi tehdä, kun verkko on otettu on varsin rajallinen. Missään tapauksessa voinut hyökkääjä luoda väärennettyjä kolikoita, fake liiketoimia, tai ottaa kenenkään muun rahaa.Hyökkääjän ominaisuudet rajoittuvat ottaa takaisin omaa rahaa, että ne aivan viime aikoina viettänyt, ja estää muiden ihmisten toimien saamasta vahvistukset. Tällainen hyökkäys olisi hyvin kallista luonnonvarat, ja sellaisen vähäinen etuuksien on vain vähän järkevä taloudellinen kannustin tehdä jotain tällaista.

Lisäksi tämä hyökkäys skenaario olisi vain mahdollista niin kauan kuin se oli aktiivisesti käynnissä. Heti kun hyökkäys pysähtyi, verkko olisi palata normaaliin toimintaan.

Bitcoin rikkoo viranomaisten määräyksiä

Ei ole tiedossa valtion sääntelyyn siinä ei hyväksytty käyttö Bitcoin.

Katso myös: Bitcoins ovat laittomia, koska ne eivät ole laillinen maksuväline "myytti.

Osittaiskassavarantovelvoitteiseen pankkitoiminta ei ole mahdollista

On mahdollista. Katso tärkein artikkeli, osittaiskassavarantovelvoitteiseen Pankki- ja Bitcoin

Kun 21 miljoonan kolikot louhitaan, kukaan ei luo uusia lohkoja

Kun käytät kustannuksia ei voida kattaa lohkon perustamista bounty, joka tapahtuu jonkin aikaa ennen kokonaismäärä BTC on saavutettu, kaivostyöntekijöiden ansaita joitakin voittoa palvelumaksut. Kuitenkin toisin kuin lohko palkkio, ei ole välinen kytkentä liiketoimi palkkiot ja turvallisuuden tarve, joten on vähemmän takeita siitä, että määrä suoritetaan riittää ylläpitämään verkon turvallisuutta.

Bitcoin on ole sisäänrakennettu takaisinperinnän mekanismi, ja tämä ei ole hyvä

Miksi jotkut ihmiset ajattelevat tämä on huono : Takaisinperinnät ovat hyödyllisiä rajoittamiseksi petoksesta. Hoitavan henkilön rahat on vastuu ehkäistä petoksia. Jos ostat jotain eBay ja myyjä ei koskaan aluksista, PayPal vie varoja myyjän tilille ja antaa sinulle takaisin rahat. Tämä vahvistaa eBay taloutta, koska ihmiset ymmärtävät, että heidän riski on rajallinen ja ovat halukkaampia ostaa tuotteita riskialtista myyjiä.

Miksi se on todella hyvä asia : Bitcoin on suunniteltu niin, että rahat on sinun ja sinun yksin. Sallimalla takaisinperintöjä tarkoittaa, että on mahdollista toisen yksikön ota rahaa sinulta. Voit joko yhteensä omistusoikeus rahaa, tai turvaominaisuuksien, mutta ei molempia. Se sanoi, mitään luonnostaan ??dollari tai euro tai muu valuutta on takaisinperinnöistä olisi mahdollista, ja samoin, mikään ei estä luominen PayPal kaltaisten palvelujen euromääräiset Bitcoin jotka tarjoavat takaisinperintöjä tai väärentämisen estämiseksi.

lausuma "henkilöstä, joka käsittelee rahaa on vastuu petosten" pitää edelleen paikkansa; valta on siirtynyt omiin käsiisi. Petos on aina olemassa. Se on jopa voit vain lähettää Bitcoins luotettaville yhteisöille. On mahdollista luottaa verkossa identiteetti koskaan tietämättä heidän fyysinen identiteetti; katso OTC Web of Trust.

Kvanttitietokoneet rikkoisi Bitcoin turvallisuutta

Vaikka ECDSA on todellakin ole turvallinen alle kvanttilaskentaa, kvanttitietokoneet ei vielä ole ja luultavasti ei vähään aikaan. DWAVE järjestelmä usein kirjoitettu lehdistössä on, vaikka kaikki niiden saatavat ovat totta, ei kvanttitietokonetta jollaisia joka voitaisiin käyttää salausta. Bitcoin turvallisuus, kun sitä käytetään oikein uuden osoitteen jokaisesta liiketoimesta, riippuu enemmän kuin vain ECDSA: tiivisteitä ovat paljon vahvempia kuin ECDSA alle QC. Bitcoin turvallisuus oli tarkoitus päivittää vuonna eteenpäin yhteensopivalla tavalla ja voitaisiin parantaa, jos tätä pidettäisiin välitön uhka.

riski kvantti tietokoneita on myös siellä rahoituslaitoksia, kuten pankkeja, koska ne voimakkaasti riippuvaisia salausta, kun teet liiketoimia.

Bitcoin makes self-sufficient artificial intelligence possible

Bitcoin kaivostoiminta on energian tuhlausta ja haitallista ekologia

Ei enää niin kuin tuhlausta kaivos kultaa ulos maasta, sulattamalla se alas ja muotoiluun se baareja, ja sitten laitat sen takaisin maan alle uudelleen. Puhumattakaan rakentaminen iso fancy rakennusten energian tuhlausta painaminen ja lyöminen kaikki eri fiat valuutoissa, kuljetus sen vuonna panssaroituja autoja peräti kaksi vartijat jokaiselle, joka voisi todennäköisesti tehdä jotain tuottavampaa, jne.

Mitä medioissa vaihdon mennä, Bitcoin on oikeastaan ??melko edullinen resursseja, verrattuna muihin.

talous- väitteen 1

on erittäin kilpailukykyinen, dynaaminen, lähes täydellinen, markkinat. Kaivostoiminta lautat voidaan perustaa ja purkaa lähes kaikkialla maailmassa suhteellisen helposti. Siten markkinavoimat jatkuvasti työntää kaivostoiminta paikkoja ja kertaa jossa marginaalinen sähkön hinta on alhainen tai nolla. Nämä sähkö tuotteet ovat halpoja syystä. Usein ita € ™ s koska sähkö on vaikea (ja tuhlaileva) kuljettaa, vaikea säilyttää, tai koska siellä on alhainen kysyntä ja korkea tarjonnan. Sähköä näin on paljon vähemmän jätettä synnyttäviä kuin yksinkertaisesti kytkemällä kaivos kamppeet pistorasiaan umpimähkään.

Esimerkiksi Islanti tuottaa yli halpoja sähköä uusiutuvista lähteistä, mutta se ei voi viedä sähköä, koska sen syrjäisestä sijainnista. On mahdollista, että jossain vaiheessa tulevaisuudessa Bitcoin kaivos- vain kannattavaa paikoissa kuten Islannissa, ja kannattamatonta paikoissa, kuten Keski-Euroopassa, jossa sähköä tuotetaan pääosin ydin- ja fossiilisista energialähteistä.

Markkinavoimat voisi jopa ajaa kaivos innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat tehokas sähkönkulutusta nolla . Kaivostoiminta aina tuottaa lämpöä vastaa energiasta - esimerkiksi 1000 watin kaivoslaitteiden tuottaa saman määrän lämpöä kuin 1000 watin lämmityselementti käytetty sähköinen lämmittimen, kylpytynnyri, lämminvesivaraaja, tai vastaavalla laitteella. Joku jo valmis asemassa aiheutuu kustannuksia sähköä lämpöarvo yksin voisi ajaa kaivos on erityisesti suunniteltu louhia Bitcoins taas syömällä ja hyödyntäen tuotettu lämpö, ??ilman mitään energiakustannuksia kuin mitä he jo tarkoitus viettää kuumennettaessa.

(Huomaa, että tämä on vain esimerkki; kaivos ei aina tuota lämpöä vastaa energiasta koska energiaa on väistämättä vapautuu sähkömagneettista säteilyä, mm.)

Taloudellinen peruste 2

Kun ympäristökustannukset kaivostoiminnan pidetään, ne on verrattava etuja. Jos kysymys Bitcoin sillä perusteella, että se kuluttaa sähköä, sinun pitäisi myös kysyä kysymyksiä, kuten tämä: Voiko Bitcoin edistää talouskasvua vapauttamalla kauppa? Onko tämä nopeuttamaan teknologisen innovaation? Voiko tämä johtaa nopeampaa kehittämistä vihreän teknologian? Tuleeko Bitcoin mahdollistaa uusien, rajanylityspaikka älykäs sähköverkko teknologioita? â € |

hylkääminen Bitcoin koska sen kustannukset, jättäen sen hyödyt, on epärehellinen argumentti. Itse asiassa kaikki ympäristön väitettä tämän tyyppi on epärehellinen, ei vain liittyvät Bitcoin. Samansuuntaisesti, voitaisiin väittää, että tuuliturbiinit ovat haitallisia ympäristölle, koska tekee teräsrakenne kuluttaa energiaa.

suhde pääomakustannusten vs. Sähkö Kustannukset

BFL Jalapeno hash 5,5 Gh/s käyttäen 30W. Että laite kuluttaa noin $ 40 vuodessa sähköä (käyttäen Yhdysvaltain asuin keskimäärin noin $ 0,15 kWh.) Mutta laite maksaa yli $ 300 toimituskuluja. Niinpä vain noin neljäsosa kaikista kustannuksista yli kahden vuoden käyttöiän menee sähköä. Tämä vastaa GPU jossa yli 90% kustannuksista yli kahden vuoden elämä meni sähköä. Vielä tehokas malleja voidaan odottaa tulevaisuudessa.

Shopkeepers can't seriously set prices in bitcoins because of the volatile exchange rate

The assumption is that bitcoins must be sold immediately to cover operating expenses. If the shopkeeper's back-end expenses were transacted in bitcoins as well, then the exchange rate would be irrelevant. Larger adoption of Bitcoin would make prices. Future volatility is expected to decrease, as the size and depth of the market grows.

In the meantime, many merchants simply regularly pull the latest market rates from the exchanges and automatically update the prices on their websites. Also you might be able to buy a put option in order to sell at a fixed rate for a given amount of time. This would protect you from drops in price and simplify your operations for that time period.

Kuten Flooz ja e-gold, Bitcoins toimivat mahdollisuuksia rikollisille ja suljetaan

 • Visa, MasterCard, PayPal, ja käteistä kaikki toimivat mahdollisuuksia rikollisille myös, mutta yhteiskunta pitää niitä ympäri, koska niiden tunnustettujen nettohyötyä.
 • Toivottavasti Bitcoin kasvaa siihen pisteeseen, jossa mikään yksittäinen organisaatio voi häiritä verkon, tai olisi paremmin auttamalla sitä.
 • Terroristit lentää lentokone rakennuksiin, mutta hallitukset eivät ole vielä poistaneet kuluttaja lentoliikenteessä. Ilmeisesti yleishyödyllisiin suurempi kuin mahdollinen huono heidän mielestään.
 • Rikosoikeus vaihtelee lainkäyttöalueilla.

Bitcoins suljetaan hallitus aivan kuten Liberty dollareita

Liberty dollari aloitti kaupallisen venture luoda vaihtoehtoinen Yhdysvaltain valuutan, mukaan lukien fyysinen setelit ja kolikot, tukema jalometallit. Tämä, ja sinänsä, ei ole laitonta. Ne syytteeseen väärentämisen lakien koska hopearahaa väitetään muistutti Yhdysvaltain valuutan.

Bitcoins eivät muistuta valuutta Yhdysvaltain tai mikään muu kansa millään tavalla, muoto tai muotoa. Sana "dollari" ei ole kiinnitetty niihin millään tavalla."$" Symbolia ei käytetä millään tavalla.

Bitcoins ole esittäviä samankaltaisuutta millään tavalla dollaria.

Tietenkin, todella "sammutuksen" Liberty dollari oli yhtä helppoa kuin pidätti johtaja yhtiö ja takavarikoimalla toimistot ja jalometallien käytetty pohjana.Hajautettu Bitcoin, eikä johtaja, ei palvelimia, ei toimisto-, eikä aineellisen käyttöomaisuuden tukea, ei ole sama haavoittuvuutta.

Bitcoin ei ole hajautettu, koska kehittäjät voivat sanella ohjelmiston käyttäytymistä

Bitcoin protokolla oli alun perin määritelty Bitcoin n keksijä, Satoshi Nakamoto, ja tämä on nyt otettu laajalti hyväksytty standardi jonka yhteisö kaivostyöläisten ja käyttäjiä.

Vaikka kehittäjät alkuperäisen Bitcoin asiakas kuitenkin käyttää vaikutusvaltaansa Bitcoin yhteisö, valtansa mielivaltaisesti muuttaa protokolla on hyvin rajallinen. Koska julkaisun Bitcoin v0.3, muutoksia protokolla ovat olleet vähäisiä ja aina yhteisymmärryksessä yhteisön yksimielisyys.

pöytäkirjan muutoksia, kuten kasvavat korttelin palkinnon 25-50 BTC, eivät ole yhteensopivia asiakkaita jo käynnissä verkossa. Jos kehittäjät vapauttamaan uusi asiakas, että suurin osa kaivostyöläisten kokee korruptoituneita tai vastaisesti Projecta € ™ s tavoitteet, että asiakas ei yksinkertaisesti saaliin, ja harvat käyttäjät, jotka eivät yrität käyttää sitä löytäisi että liiketoimistaan ??saada hylännyt verkko.

On olemassa myös muita Bitcoin asiakkaiden tekemät muut kehittäjät, jotka noudattavat Bitcoin protokollaa. Mitä enemmän kehittäjät luovat vaihtoehto asiakkaille, vähemmän virtaa on niillä kehittäjät alkuperäisen Bitcoin asiakas.

Bitcoin on pyramidipeli

Bitcoin on lähes vastakohta pyramidipeleistä matemaattisessa mielessä. Koska Bitcoins ovat algoritmisesti tehty niukasti, ei eksponentiaalinen hyötyä saadaan käyttöön uusia käyttäjiä käyttämään sitä. On kvantitatiivinen hyötyä ottaa lisäkorko tai kysyntään, mutta tämä ei ole millään tavalla eksponentiaalisesti.

Bitcoin oli hakkeroitu

historiassa Bitcoin, ei ole koskaan ollut hyökkäys lohkoketju jotka johtivat varastettujen rahaa vahvistettu tuotos. Kumpaakaan ei ole koskaan ollut raportoitu varkaus johtuvat suoraan haavoittuvuuden alkuperäisessä Bitcoin asiakas, tai haavoittuvuutta protokolla. Bitcoin on turvattu standardi salaustoimintoja. Nämä toiminnot ovat vertaistarkasteluna salausta asiantuntijoiden ja pidetään todennäköisesti rikkoutuvana lähitulevaisuudessa.

On turvallista sanoa, että valuutan itse ei ole koskaan "hakkeroitu". Kuitenkin useat suuret sivustot käyttämällä valuutta on hakkeroitu, mikä johtaa usein korkean profiilin Bitcoin heists. Nämä heists on väärä joissakin tiedotusvälineissä kuin hakata on Bitcoin itse. Analogisesti: Vain koska joku varasti Yhdysvaltain dollaria supermarket asti, doesnâ € ™ t tarkoittaa, että Yhdysvaltain dollarin valuutta on "hakkeroitu".

Useimmat Bitcoin varkaudet ovat seurausta riittämätön. Vastauksena aalto varkauksista vuosina 2011 ja 2012, yhteisö on kehittänyt riskinhallintatoimenpiteitä kuten lompakko salaus, tukee useita allekirjoituksia, offline lompakot, paperi lompakot, ja. Koska nämä toimenpiteet saavat hyväksyvät kauppiaat ja käyttäjät, on odotettavissa, että määrä varkauksista laskee.Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin