OstaBitcoin.com: Bitcoin U.K.K

Bitcoin Wiki
Compartir

Bitcoin U.K.K


Mikä on Bitcoin?
Onko puolue, joka hallitsee Bitcoin?
Joka on luojan Bitcoin?
Mikä on prosessi?
Älä ihmiset todella käyttää Bitcoin?
Mistä saat Bitcoins?
Onko se helppo tehdä Bitcoin maksuja?
On Bitcoins tapa rikastua nopeasti?
On Bitcoin hyvä sijoitus vaihtoehto?
Miten voit luoda uusia Bitcoins?
Mitä hyötyä Bitcoins?
Mitkä ovat rajoitukset Bitcoin?
Voitko luottaa Bitcoin?
On Bitcoin täysin virtuaalinen?
Mitä tapahtuu, kun Bitcoins menetetään?
Onko Bitcoin laillista?
Entä veroja kuuluminen Bitcoins?
On Bitcoin petos?
On keinottelu ongelma Bitcoins?


Mikä on Bitcoin?
Se on eräänlaista maksujärjestelmän, kuten Visa ja Paypal, mutta siihen liittyy digitaalisen rahaa. Siksi tämä on uudenlainen järjestelmä, jossa käytetään peer-to-peer maksu verkko, jolla ei ole minkäänlaista välikäsiä tai keskitetty viranomainen. Jos käyttäjä käyttää tätä keinoin, niin se on toinen muoto käteistä Internet. Se on myös pidetään yhtenä harvoista kolminkertainen osuusjärjestelmään, joita esiintyy nykypäivän maailmassa.

Onko puolue, joka hallitsee Bitcoin?
Aivan kuten ei ole puolue, joka omistaa sähköpostia, ei ole osapuoli, joka omistaa Bitcoin verkko. Itse asiassa, kaikki käyttäjät Bitcoin itse hallita tässä verkossa. On olemassa tiettyjä kehittäjiä, jotka parantavat ohjelmiston, mutta ilman suostumusta käyttäjät, ei voi olla mitään muutosta pöytäkirjassa tämän järjestelmän. Käyttäjillä on täydellinen auktoriteetti ohjelmien laji ja versio että he käyttävät. Kuitenkin, se on ihanteellinen käyttää samaa ohjelmistoa, koska yhteensopivuutta. Tarvitaan täydellinen yksimielisyys, jos järjestelmä toimisi tehokkaasti.

Joka on luojan Bitcoin?
Käsite crypto-valuutan, johon Bitcoin on pohjainen kehitti Wei Daii vuonna 1988. Hän ehdotti ajatusta, että uusi rahana, joka käyttää salausta voidaan käyttää ohjaamaan liiketoimiin. Siksi ei olisi keskusviranomainen Kuitenkin ensimmäinen proof of concept ja erittely Bitcoin on julkaissut Satoshi Nakamoto. Kuitenkin tämän jälkeen vuonna 2010, on ollut monia kehittäjät työskentelevät tässä järjestelmässä.

Kuitenkin, protokolla ja ohjelmistot julkaistaan Internetissä varsin laajasti, minkä tahansa kehittäjä, jolla on valtuudet tarkastaa koodin tai tehdä oma versionsa. Siksi, kukaan ei oikein tiedä kuka todella luotu Bictoin täysin, aivan kuten kukaan ei tiedä henkilöllisyyden luoneen paperia.

Mikä on prosessi?
Jos tarkastellaan Bitcoin näkökulmasta käyttäjiä, se on yksinkertaisesti kuin tietokoneohjelma tai mobiilisovelluksen, joka on Bitcoin lompakko. Tämä antaa ihmisille mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa valuutta aivan kuten missä tahansa normaali maksujärjestelmä. Tämä on, miten prosessi toimii paljon järjestelmien.

Kuitenkin Bitcoin verkko käyttävät myös monet kehittäjät ympäri maailmaa. Se toimii jakamalla pääkirja, joka on julkinen, kutsutaan lohko ketju. Tämä on itse asiassa jokainen tapahtuma, joka on koskaan käsitelty. Jokaisella käyttäjällä on täydellisen hallinnan omasta osoitteista lähettää Bitcoins. Jos joku käsittelee liiketoimien avulla erikoislaitteita tuottaa Bitcoins, niin ne palkitaan Bitcoins lle tarkasteltavana olevan palvelun.Menetelmä tunnetaan "kaivos".

Älä ihmiset todella käyttää Bitcoin?
Sinun olisi yllättynyt, että on monia yksilöiden ohella yrityksille, jotka ovat siirtymässä Bitcoin kuin maksuvälineenä. Tämä sisältää laasti yrityksiä, kuten asianajotoimistoja, asuntoja, ravintoloita sekä suositut verkkopalvelut. Nämä palvelut ovat Reddit, Flattr, WordPress ja namecheap. Sinun olisi yllättynyt tietää kasvu käyttäjien määrä. Tilastot elokuu 2013 osoittavat, että arvo bictoins liikkeessä oli noin US $ 1,5 miljoonaa euroa. Miljoonia dollareita Bitcoins oli tapahtumassa päivittäin.

Mistä saat Bitcoins?
On olemassa erilaisia tapoja, joilla voit saada käsiinsä Bitcoins. Voit saada niitä vastineeksi tavaroita ja palveluja. Saatat myös pyytää jotakuta vaihtamaan Bitcoins kanssasi. Voit myös saada ne läpi kaivostoiminta. On Bitcoin vaihto, jonka avulla voit saada tämän crypto-valuutan vastineeksi dollaria, esimerkiksi.

Onko se helppo tehdä Bitcoin maksuja?
Sinun olisi hämmästynyt, että nämä maksut ovat itse asiassa helpompaa kuin luotto- tai pankkikortilla ostoksia. Sinun ei myöskään tarvitse kauppa-tili. Voit suorittaa maksuja kautta Lompakko-sovellus, jonka voit ladata älypuhelimeen tai tietokoneeseen. Sinun tarvitsee vain syöttää vastaanottajan osoite, määrä, joka on maksettava ja sitten paina Lähetä. Se on nyt myös helpompi tehdä maksun kautta koskettaisi kahta puhelinta NFC teknologia.QR code myös voit käyttää osoite automaattisesti tehdä maksut paljon helpompaa.

On Bitcoins tapa rikastua nopeasti?
Monet ihmiset ajattelevat, että se on helppo rikastua heti läpi Bitcoins. Olet ehkä nähnyt että Internetissä, jossa ihmiset lupaavat valtavia voittoja pienellä työmäärällä. Kuitenkin, tämä ei ole totta, kun on kyse Bitcoins. Järjestelmä ei luvata minkäänlaisia ansiottomien voittojen. Kehittäjät eivät voi tehdä rahaa, jos saat mukana ja ei ole mitään keinoa, että he voivat saada rahaa sinulta. Bitcoins on mahdotonta hankkia, ellei omistaja tarjoaa suostumusta. Itse asiassa, koska Bitcoin on kokeellinen ja virtuaalisen valuutan, voit joko onnistua tai menettää. Ei ole niin, että saat rikas nopeasti.

On Bitcoin hyvä sijoitus vaihtoehto?
Koska tämä on uusi käsite, sinun täytyy ymmärtää, onko Bitcoin talous olisi todella kannattavaa sinulle. Tämän arvoa valuutta ei tueta mihinkään organisaatioon tai hallitukseen. Se toimii samalla tavalla kuin muita valuuttoja, koska ihmiset ovat valmiita käyttämään sitä vaihdon välineenä. Lisäksi valuuttakurssien myös vaihtelee ja toisinaan, se tekee niin melko rajusti. Se ei kuitenkaan ole paljon hyväksyntää. On joitakin tietoturvaloukkauksista, jotka voivat johtaa merkittäviin myymistä. On tärkeää ymmärtää, että henkilö ottaa riskin olemalla tähän talouteen, koska se on ehdottomasti korkean riskin valuutta. Kuitenkin, kun se levenee tunnettu ja hyväksytty, niin ei olisi vakaus valuuttakurssi. Nyt se on yleensä melko arvaamaton. Sinun täytyy olla selkeä suunnitelma, jotta riski voidaan hallita helposti.

Miten voit luoda uusia Bitcoins?
Voit luoda uusia Bitcoins kautta malmintuotantoprosessissa keskusteltu aiemmin. Tämä on aivan samanlainen kuin jatkuvaan arpajaiset piirtää. Periaatteessa kautta kaivostoiminnan solmujen verkossa, voit saada palkitaan Bitcoins, varsinkin kun löydät vastauksia monimutkaisia ??matemaattisia ongelmia. Näin voit luoda uusia lohkoja. Lohkot symboloivat työtä, tehdään vaikeuksissa, jolla on taipumus vaihtelevat yleinen vahvuus tietyn verkon. Voit mine korttelin jälkeen 10 minuutin välein.

Mitä hyötyä on Bitcoins?
On olemassa lukuisia etuja käyttämällä Bitcoins ja tämä sisältää:

Vapaa maksu: Sinun olisi yllättynyt, kuinka helppoa on yksinkertaisesti vastaanottaa ja lähettää rahaa heti kaikkialla maailmassa välittömästi. Sinun ei tarvitse huolehtia rajoitettiin yhdessä ei ole rajoja, kun se tulee kansainvälisiä rajoja. Sinun ei tarvitse huolehtia arkipyhinä myöskään. Siksi sinulla on täysi määräysvalta rahaa

Halpalentoyhtiöt: edullisia esiintyy yleensä koska ei peritä maksua mukana. Saattaa olla hyvin vähemmän maksu, joka on yleensä sovelletaan, kun on etusija käsittely, jotta nopeammin vahvistus voidaan vastaanottaa. Joskus, jos kauppiaat käyttävät tätä, niin saatat tarvita tätä käsitellä tapahtumia.

Riskit ovat minimaaliset kauppiaille: Kauppiaat pitäisivät olla melko turvallinen ja peruuttamaton, koska ei ole henkilökohtaisia ??tietoja asiakkaille. Siksi, ei ole ongelmia, jotka koostuvat vilpillisiä takaisinperintöjä ja petoksia.

enemmän säätö: : Ihmiset arvostavat sitä, että he voivat ottaa täyden kontrollin liiketoimistaan. Ei ole niin, että kauppiaat voivat pakottaa huomaamatta muutoksia tai ei-toivottuja muutoksia, jotka tapahtuvat Usein kun muut maksuvälineet käytetään. Ei ole henkilökohtaisia ??tietoja sidotut kauppoja tapahtuu, mikä todella tekee menetelmää varsin turvallista. Siksi sinun on parempi suoja identiteettivarkauden. On myös mahdollisuus säätää suojaa rahaa salaus ja varmuuskopiointi.

neutraalit ja läpinäkyvät: mitään tietoja lohkoketju voidaan nähdä ja tarkastella reaaliajassa. Kuka tahansa voi tarkistaa tiedot, mikä tarkoittaa, että organisaatio ei pysty manipuloida protokolla koska se on melko turvallinen salausteknisesti. Siksi on ennakoitavalla ja neutraali tällä tavalla.

Mitkä ovat rajoitukset Bitcoin?
On joitakin haittoja käyttämällä tätä maksuvälineitä, samoin.

Hyväksyminen on alhainen: Monet ihmiset yleensä tiedä Bitcoins. On monia yrityksiä, jotka lisäävät niiden käyttöä Bitcoin kuin maksuvälineenä koska hyödyistä, mutta se on vielä pieni. Jos yksi on hyötyä verkostovaikutukset, sitten enemmän ihmiset täytyy hyväksyä tätä.

kehitysvaiheessa: Tämä on suhteellisen uusi ohjelmisto, mikä tarkoittaa, että on joitakin puutteellisia ominaisuuksia. Siksi on edelleen kehitetään siten, että siitä tulee helpommin massoista ja tulee varmempi. Siksi kaikki eivät voi käyttää Bitcoin tässä vaiheessa. Itse asiassa, ei ole vakuutusta tarjoamat Bitcoin yrityksiä, jotka ovat nousemassa näinä päivinä. Ydin on, että se on vielä kypsymässä tässä vaiheessa.

markkinat on haihtuvaa: valuuttakurssi pyrkii vaihtelee melko nopeasti. Koska on olemassa pieni määrä ihmisiä markkinoilla, minkäänlaista toimintaa yleensä vaikuttavat hintaan. Kun markkinat kypsyvät tämä volatiliteetti vähenisi.

Voitko luottaa Bitcoin?
Tämä on erittäin pätevä kysymys. Ja vastaus on melko yksinkertainen, koska se on helppo luottaa tähän järjestelmään, koska se ei vaadi luottamusta lainkaan. Tämä johtuu siitä, että se on täysin hajautettu ja avoin kaikille. Kuka tahansa voi käyttää koko koodi ohjelmiston milloin tahansa. Mikä tahansa kehittäjä voi olla tarkka käsitys siitä, miten tämä järjestelmä toimii. Kaikki tapahtumat voidaan tarkastella kaikkien reaaliajassa. Ei ole riippuvuutta kolmansille osapuolille. Aivan kuten verkkopankit, se toimii kautta salauksen algoritmeja, jotka ovat vertaisarviointiin. Vaikka et voi luottaa kaikki käyttäjät, verkko pysyvät suljettuina. Siksi voit sijoittaa luottamusta se.

Onko Bitcoin täysin virtuaalinen?
Aivan kuten verkkopankit ja luottokortit ovat virtuaalisia, Bitcoin on virtuaalinen kuin se voi saada. Sitä voidaan käyttää vastineeksi online-tuotteiden ja palvelujen sekä fyysisiä myymälöitä, samoin. Voit vaihtaa ne fyysisiin muotoihin käytön avulla Casascius kolikoita. Kuitenkin käyttää sovelluksen kautta online-lompakko on parempi idea. Saldot näkyy kaikille julkisuudessa, joten niitä ei voida muuttaa ketään. Käyttäjät on täysi hallinta heidän varansa ja ne voi vain kadota ohut ilmaan, vaikka varat ovat virtuaalisia.

Mitä tapahtuu, kun Bitcoins menetetään?
Tällä on sama vaikutus kuin jos rahat otetaan pois kierrosta. Bitcoins, jotka menetetään pysyy lohkoketju, mutta ne pannaan lepotilan, koska kukaan ei voi löytää yksityinen avain, jonka avulla ne voidaan käytetty uudelleen.

Onko Bitcoin laillista?
Ei ole organisaatio tai maa maailmassa, joka on katsonut tätä laitonta. On joitakin maita, kuten Venäjä ja Argentiina että ankarasti kiellettiin muiden valuuttojen. Joillakin lainkäyttöalueilla voi laittaa raja tällaisten Bitcoin vaihtoa.
Koska Bitcoin on eräänlaista rahaa, se voi silti käyttää laittomiin tarkoituksiin, mutta tämä ei tee siitä laitonta. Nykyinen pankkijärjestelmä yhdessä luottokortti järjestelmä on myös korkea petoksesta, joten Bitcoins on raportoitu käytetään laittomasti.

Entä veroja kuuluminen Bitcoins?
Ei ole väliä mitä keskipitkän liiketoimen käyttää jonkinlaista verovelan voi syntyä, vaikka Bitcoin ei ole laillisia maksuvälineitä. Jotkut lainsäädäntö eri maissa voi aiheuttaa Bitcoins joutua eri veroista, kuten tulot, myyntivoittoja ja palkkahallinnon.

Onko Bitcoin petos?
Ei se ole.

Spekuloidaan ongelma Bitcoins?
Keinottelu voi Usein aiheuttaa epävakautta, joten se on yksi tärkeimmistä kritiikkiä Bitcoins.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin