OstaBitcoin.com: Bitcoin Verkko

Bitcoin Wiki
Compartir

Bitcoin Verkko


Peer to peer (P2P) verkostoituminen tai tietotekniikka on yhteinen sovellus arkkitehtuuri että pari tehtäviä tai työmääriä välillä ikäisensä. Ikäisensä ovat etuoikeutettu yhtä, sekä mukana osallistujat ovat. Ne muodostavat verkoston solmu peer to peer.Peer tehdä osa niiden resursseja, kuten laskentatehoa, levyä tai verkon kaistanleveyttä, joka on käytettävissä suoraan osallistujille verkkoihin, ilman keskitettyä yhteinen työ palvelimia tai isännät. Ikäisensä ovat sekä toimittajien ja kuluttajien resursseja, joissa on jako tarjonnan ja kuluttaja. Uudet P2P järjestelmät ovat trendit ajanjakson jälkeen ikäisensä tehdä samanlaisia ??asioita ja myös jakaa resursseja, ja etsii eri ikäisensä, jotka voivat tehdä ainutlaatuisia ja pystyy resursseja virtuaaliyhteisö ja sen seurauksena, annetaan sille luvan harjoittaa useita tehtäviä, jotka ylittävät tehtävät suoritetaan yksittäisten ikäisensä. Ensimmäinen P2P yhteinen järjestelmä foorumi oli Putket Platform PeerLogic. Se sai myyntiluvan vuonna 1990 Texasissa. P2P järjestelmät käytettiin sovellusalueilla, ja se levisi ympäri Järjestelmän Napster käynnisti vuonna 1999.

HISTORIA JA KEHITYS

Liikkuvuus vertaisverkkojen antoi tilaa miljoonaa internetin käyttäjää linkittää suoraan, muodostavat ryhmiä ja sulautui käyttäjien luomia hakukoneita ja tiedostojärjestelmien. Perusidea vertaisverkkojen nähtiin aiemmin ohjelmistoja ja keskustelua verkostot, päivätty takaisin periaatteet Request for Comments. Visio Tim Berner Lee noin World Wide Web oli samanlainen peer to peer verkkoon niin, että jokainen Internetin käyttäjä olisi toimittaja ja avustaja, luoda ja yhdistää sisällön muodostavat interlink web-linkkejä. P2P Ajatus alkoi 1960-luvulla, jolloin ARPNET perustettiin jakamaan tiedostoja Yhdysvaltain tutkimuslaitoksia ja muita isäntäkasveja. Internet edeltäjä, ARPNET oli onnistunut client server verkosto, jossa jokainen solmu pyyntöjä ja palvella sisältöä. Mutta ARPNET ei ollut itsestään järjestetty ja puuttui pystyy valta tarjota yhteydessä sitä tai sisältöä reititys, joka ylittää yksinkertaisen osoite reittejä. Joten, yhteinen viestijärjestelmä, jonka on kytketty arkkitehtuuri vertaisverkon muodostettiin nimittäin USENET. Se kehitettiin vuonna 1979 ja pantava täytäntöön hajautetun valvonnan malli. Perusmalli asiakas-palvelin malli käyttäjän tai asiakkaan mielestä tarjoaa lähestymistapa on itse järjestettiin uutisryhmä palveluihin.

ARKKITEHTUURI

Vertaisverkko verkko on suunniteltu noin käsite yhdenvertaisen peer solmut samaan aikaan toimii sekä asiakkaiden ja palvelinten muihin verkon solmuihin. Tämä tyyli verkkojärjestelyn eroaa client server malli, joka kommunikoi paikantaa peräisin keski-palvelin.

REITIYS JA VAROJEN DISCOVERY

Peer to peer verkkoihin yleisesti keksi joitakin virtuaalisia overlay verkot yläpuolella fyysinen topologia verkkoon, että solmu päällys muodostaa osajoukko fyysisen solmun. Tiedot siirretään läpi IP / TCP-verkkoon, mutta ikäisensä pystyvät kommunikoimaan sovellus suoraan, linkkien kautta loogisen overlay. Peittokuvat käytetään peering ja indeksointi verkostossa, kun verkot voidaan luokitella strukturoituja tai jäsentymätön. Jäsentymätön verkosto peer to peer eivät toteuta tiettyjä rakenne peittoverkon bin suunnittelu, mutta ne syntyvät kytketty solmuja, jotka on satunnaisesti muodostettu. Koska niitä ei asetettu rakennetta maailmanlaajuisesti, ne on helppo löytää ja mahdollistaa optimoinnin eri puolille overlay. Strukturoidut vertaisverkko verkko on hyvin järjestetty tietyissä topologia, ja se mahdollistaa solmut etsiä verkkoa tiedostoja tai resursseja sen pöytäkirjan. Suosituin P2P jäsennelty tyyppi määräsi yhteinen hajautustaulun (DHT), joka koostuu variantin usein hash, jota käytetään määrittää omistukseen kunkin tiedostoja peer.

HYBRIDIMALLEIHIN

Tämä on yhdistelmä vertaisverkkojen ja asiakkaiden palvelimen malleja. Yleinen hybridi malli on saada keskeinen palvelin, joka etsii jokaisen ikäisensä, esimerkki on Spotify. On monia hybridi malleja, ja ne kaikki tekevät kompromissi välillä keskitettyyn toimintoon tarjoama jäsennelty verkosto ja jäsentymätön verkko P2P tarjoaa solmut yhtä.

IMMATERIAALIOKEUS JA LAITTOMAN JAETTAVAKSI

Vaikka P2P verkkoja voidaan käyttää oikeudellisesti oikea omistajat ovat suunnattu P2P yli vaikutuksia jakamiseen tekijänoikeuden alaista aineistoa. P2P-verkon edellyttää tietojen siirtämiseen yhdeltä käyttäjältä toiselle ilman välipalvelin. On ollut sidokset yritykset eri oikeusprosesseja, Yhdysvalloissa, yli tekijänoikeuslakia kysymyksiä.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin