OstaBitcoin.com: Miten myydä Bitcoins

Bitcoin Wiki
Compartir

Miten myydä Bitcoins


Se ei ole helppo myydä Bitcoin verrattuna ostaa, mutta tuella vastikään perustettu sivustoja, on helpompaa. Ennen kuin ostat Bitcoin, sinun täytyy valita paras menetelmä, joka on mukava sinulle. Voit halutessasi myydä verkossa tai henkilökohtaisesti, jossa jokaisella on oma etu. Myynti Bitcoins verkossa on erittäin hyvä tapa kaupankäynnin Bitcoins.

Seuraavassa muutamia tapoja myydä Bitcoins verkossa

- Ensimmäinen tapa on käydä suoraa kauppaa muiden yksittäisten, välittäjän kautta.
- Toinen tapa on myydä kautta verkossa vaihto, missä kauppa on kanssa vaihto eikä yksittäisiä.
- Uusi vertaisverkko kauppaa, jossa; sivustojen kautta pääsee omistajille Bitcoins ansaita diskontattu tavarat Bitcoins kautta muiden ihmisten aikovat ansaita kryptovaluutta kautta pankkikortteja tai luottokortteja. Vertaisverkko vaihto yhdistää kaksi yhdessä ratkaisemaan ongelmia.

1. Suora Trading : Jotkut sivustot tarjoaa niihin liittyviä myynti rakenne; joudut rekisteröityä myyjä. Sinun tarkastetaan tiedot on annettava myös, ja voit tehdä postitse tarjouksen jälkeen tarkastuksen, jos aiot myydä. Saat ilmoituksen, jos ostajat ovat kiinnostuneita tarjous ja haluaa käydä kauppaa kanssasi. Jotkut sivustot ovat helppokäyttöisiä ja voit jatkaa lippuostoksesi kanssa.

2. Exchange Trading : Tämä edellyttää rekisteröitymättä verkossa tarkistamalla henkilöllisyytensä; vähemmän työtä tarvitaan järjestää myynnin.

Vaihdot toimivallaltaan välittäjänä, joka pitää hallussaan varoja kaikille. Voit siten sijoittaa myyntitoimeksiannon, ja tuen määrä, määrä ja valuutta että aiotte myydä kuten Bitcoins ja tarkkaa hintaa haluat hävittää kohden. Liiketoimet valmistuu heti on ottelu tilauksen ostaja. Sinun tilisi sitten hyvitetään valuutassa. Stressi mukana käsiteltäessä myyvät Bitcoins Fiat rahaa, joudut tallettaa varoja tilisi. Saatat viivästyä, jos vaihto on edessään joitakin ongelmia, kuten selvitystilaan, sinun täytyy olla kärsivällinen vastaanottamisesta varoja. Jotkut ihmiset ovat kärsineet menetyksiä; varmista, että teet tutkimusta vaihto haluat käyttää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kryptovaluutta vaihto vastineeksi Bitcoin toiseen kryptovaluutta. Vaikka tämä tapa on harvinaista, mutta tilanteissa, kuten katvealueiden tai hyväksymistä muiden arvojen, kuten dogeocoin tai litecoin.

Sinua voidaan pyytää joidenkin maksujen käyttäen joitakin vaihtoa, kuten BTC-e, joka lataa 0,2% kiinteä. Jotkut muut näkökohdat ovat, että voisi olla rajoituksia summa rahaa annetaan pääsy ladata pörssissä. Vaikka se saattaa tuntua helppoa, jos spekuloivat, mutta se ei ole suositeltavaa tallettaa koko oman Bitcoins vaihtoon. Ottaa vastaa rahaa ja säästää määriä laitteissa tai offline, eikä tallettaa koko summa vaihto vaarojen välttämiseksi.
3. Vertaistyöskentely Trading Markkinapaikat: On joitakin äskettäin sivustot etenee Bitcoin tilat, joilla pyritään yhdistää yksilöiden tarpeisiin. Ensimmäiset ihmiset on niitä, jotka haluavat ostaa sivustot käyttämällä Bitcoins, sivustot ei hyväksy digitaalista valuuttaa suoraan. Toinen joukko ihmisiä on niille, jotka aikovat ostaa Bitcoin käyttämällä luottokortteja tai pankkikortteja. Tästä näkökulmasta markkinoiden yhdistää kaksi ryhmää yhteen ja vastaa niiden vaatimukset myynti Bitcoins ja tarjoaa alennuksia tavaroita.

Tämä väliaine toimii välittäjänä, joka tarjoaa yksityishenkilöille valinta asiointia kautta Bitcoin lompakko tai Escrow.

RAHOJEN

Yleisin tapa siirtää rahaa on tilisiirrolla. Lähes kaikki Bitcoin markkinoilla hyväksyä tätä menetelmää siirtoja. SEPA on myös toinen tapa siirtää varoja tilillesi jälkeen myymällä Bitcoins. Tämä järjestelmä oli valmis kansainvälisiä siirtoja kesken Euroopan unionissa. Vaikka se saattaa kestää jonkin aikaa, kuten 4 päivää ja korkeita maksuja jopa 4 kiloa kohden maksu voidaan vähentää. Jos tärkein tavoite on avata tilin varat saat Bitcoin kaupankäynnin, et voi olla tervetullut joidenkin pankit kuten HSBC.

HENKILÖYDEN TODENTAMINEN

Osa ilmoitetusta markkinat edellyttävät muutaman todentamista henkilöllisyytesi myyjiltä ja ostajat. On joitakin kirjaa käyttäjän tallentamista tiedoista Bitcoin markkinoilla pyytänyt oikeudellisia lain, ja jotkut identiteetti kerätään tulevaisuudessa määräyksiä. Helpottamiseksi myynti-, on suositeltavaa täyttää joitakin yksityiskohtia, kun ensimmäisen kirjautumisen. Saatat joutua skannata joitakin sähkölaskua jotka osoittavat nimesi ja osoitteesi rinnalla kuvallinen henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai passi. Jos et ole tyytyväinen ehtoja, se voi olla vaikea myydä Bitcoin verkossa.

MYYNTI BITCOIN IN PERSON

Se on helpoin tapa myydä digitaalisten valuuttojen. Voit vain skannata QR-koodin ystäväsi puhelimeen ja hyväksyn rahat tehdä lippuostoksesi erittäin helppoa. Joidenkin ystävien tai perheen aikoo ostaa Bitcoin, vain asettaa Bitcoin lompakko heille ja siirtää Bitcoins heille niin sinulla on rahaa.

Tapoja olla tietoinen myydessään Bitcoins henkilökohtaisesti

Hinta sopimukseen : Varmista, että olet päättää korko, joka toimii parhaiten sinulle. Voit skaalautuu hinta hyvämaineinen Bitcoin vaihto. Voit käyttää matkapuhelinta laskemiseksi hintoja, kuten BTCreport ja muut.
Turvallisuus : On suositeltavaa kokoonnuttava julkisesti tai on saattajan kun kuljettavat suuren summan rahaa.
LocalBitcoins : Voit mainostaa palveluja Bitcoin myyjä ihmisille ympäri. Ei ole tarvetta tarkastettavaksi identiteetin verrata muihin sivustoihin.

Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin