OstaBitcoin.com: Miten ostaa Bitcoins

Bitcoin Wiki
Compartir

Miten ostaa Bitcoins


Kauppa Bitcoin

Paremmuusjärjestykseen:
- Paras sivusto käytettävyys
- pieni palvelumaksu
- Kauppa nopeus

1. Cryptsy - Maksu 0.25%
Kolikot: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin ja monet muut altcoins
Vihje! Pieni maksu, monet salauksen kolikoita ja nopea tapahtuma aika

2. Coins-E - Maksu 0.15%
Kolikot: Bitcoin, Dogecoin, Litecoin ja monet muut altcoins
Vihje! Pieni maksu, monet salauksen kolikoita ja nopea tapahtuma aika

3. Localbitcoins.com - Maksu 1% + 0.0001-0.0004 BTC per transactie
Kolikot: Bitcoin

4. Cex.io - Fee 0.2%
Kolikot: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin ja monet muut altcoins
Vihje! Pieni maksu ja nopea tapahtuma aika

5. Vault of Satoshi - Maksu 0.4% + unlimited voor USD 99,-
Kolikot: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin

6. Bitstamp - Maksu 0.2%
Kolikot: Bitcoin

7. Kraken.com - Maksu 0.35%
Kolikot: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin

8. BTC-e.com - Maksu 0.2%
Kolikot: Bitcoin and Litecoin

9. Bittrex - Maksu 0.2%
Kolikot: Bitcoin, Dogecoin and Litecoin


Osto Bitcoins tiedot

         On olemassa erilaisia ??tapoja hankkia Bitcoins, mutta huomaa, että etu Bitcoin Volatiliteetti voit käydä kauppaa CFD kautta AvaTrade tai Plus500. Sinun pääoma voi olla vaarassa, kun asiointia verkossa. Käsittele rahaa varoen, kun siirtää rahaa myyjälle tai vaihdossa luottamus ei ota pois rahaa, ja että käyttäjä ylläpitää suojatusta suojaavat varkauden. Voit saada reaalimaailman toiminnanharjoittajan henkilöllisyys ja tarvittavat resurssit. Kun asiointia, välttää vaihtamalla tai tallentaa suuria varoja kolmannen osapuolen, se ei ole suositeltavaa.                 
                
                

PAYPAL

Et voi ostaa Bitcoins suoraan; koska se on suuri riski myyjälle, joten ei ole paljon myyjä, joka hyväksyy tarjouksen. Tässä muutamia syitä, että: - takaisinperinnän voidaan aina suorittaa ostaja, joita ei voida lausuttu myyjä                 
- PayPal voi ymmärtää, että hakkeroitu tilit, joita vilpillisesti käytetty ja ne suorittaa takaisinperinnän sitä.                 
- PayPal ei tue Bitcoin ja siellä on paljon kilpailua Bitcoin verkossa. Huomioon voidaan kieltää, jos se on mitään tekemistä Bitcoins ja jäätyy tilin. PayPal voidaan käyttää ostaa Bitcoins kautta kiertotapaa, mutta toimituskulut ovat korkeat. Voit ostaa Second Life Lindens käyttämällä PayPal; sitä voidaan käyttää muuntaa Second Life Lindens on Bitcoins. Saatat veloitetaan noin 6% tämän prosessin avulla. Tämä menetelmä toimii, koska Bitcoins ovat NIT ostaa suoraan PayPal, voit vain ostaa Second Life Lindens ja vastineeksi Bitcoins.                 
                

LUOTTOKORTIT

Virtual World Exchangessa on mahdollista lähes joka PayPalin kautta tai Skrill ja antaa tilaa ihmisille ostaa SLL jonka jälkeen voit nyt vastineeksi Bitcoin. Luottokortti on nopea menetelmä ja vaatii laajoja toimituskulut. CoinMama tekee käyttää Western Union antaa tutustua ostaa kautta luottokortteja, mutta ei ulotu Yhdysvaltoihin.                 
                
                

PANKKISIIRROLLA

Ou voi liittää luottokortin tilisi. Coinbase suorittaa lompakko toiminto Bitcoins ja voidaan käyttää varastointiin Bitcoin oston jälkeen. Voit ostaa Bitcoins vain yksinkertainen käyttöliittymä tarjoaa Bittylicious asiakkaille. Kaikki mitä tarvitset on vain täyttää teidän Bitcoin osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi myös määrittää numerot Bitcoins haluat. Kraken antaa pääsyn asiakkaan ostaa Bitcoin dollariin ja euroon talletuksen jälkeen läpi tilisiirrolla. Voit muuntaa muu valuutta USD tai EUR siirtää. Kraken toimii vaihto kun markkinoilla määräytyy tilauksia. Belgacoin antaa pääsyn asiakkaille tehdä ostoksia käyttämällä SEPA siirto. Se on kiinnitetty ja tapa nopeampi ilman rekisteröitymistä, niiden palvelu on ilmainen. Bitalo avulla voit myös ostaa suoraan yksityisille. Jos molemmat jakavat saman pankin ja on verkossa voit kerätä Bitcoins muutamassa minuutissa. Asiointia kautta tämä tarkoittaa on turvattu ja ne toimivat escrow.                 
                
                

CASH

Paikallinen Bitcoins antaa myyjät ja ostajat, jotka ovat lähellä tavata ja vaihtaa Bitcoins erilaisilla menetelmillä mukaan lukien kassa, tilisiirrolla, Money Bookers, Skrilliä myös toiset. BitQuick avulla asiakas yhdistää myyjien kautta käteistalletus tai SEPA siirto. Lahjakortti (US) Sen avulla yksilöt ostaa Bitcoins kautta Visa, MasterCard, American Express tai löydä lahjakortteja. Se käyttää Coinbase valuuttakurssi, kun asiakas käsittelee lahjakortti vuonna 24hours. Täytä pankkitilin numero todentaminen.                 
                
                

RAHAA GRAMMA

Voit ostaa Bitcoins kanssa MoneyGram ja sen käytettävissä ympäri Yhdysvaltoja. Voit ostaa Bitcoins käyttämällä Western Union tai MoneyGram siirtoja.                 
                
                

Paikantaminen suora myyjä verkossa

Voit suorittaa maksuja muille henkilöille verkossa, joka on valmis myymään Bitcoins sinulle ja voit siirtää rahaa hänelle PayPalin tai muita maksuvälineitä. Varo huijareita tehdessään laskuri asioidessaan.                 
                
                

FYYSINEN MENETTELYISTÄ

On mahdollista paikantaa joku, joka haluaa myydä Bitcoins paikallisesti; on suositeltavaa valita hyvämaineinen yksittäisiä. Asennukset Bitcoin pankkiautomaatit on käynnistetty maissa, kuten Kanadassa, Suomessa, Slovakiassa, Australia, Saksa ja Iso-Britannia.                 
                
                

ANONYMITEETTI

On kasvava kysyntä Bitcoins ostamista, koska hallituksen määräyksiä ja yksityisten yritysten keskeytyksiä ja seisomaan muita valuuttoja vastaan. Koska on mahdollista kameroille tunnistaa kasvoja pankeissa ja paperi trail kanssa luottokortteja, se on harvinaista ostaa Bitcoins paljastamatta sinua persoonallisuutta.                 
                
                

VAIHTOA MARKKINOILLA

Nämä ovat pörssit, joka ostaa tilauksia verrataan myydä tilauksia, jolloin markkinahinta on erilainen. Palvelu lainaa hintoja, joita ei ole lueteltu toiminta markkinoilla, kun taas kolikoiden ostetaan tai myydään välittäjä.                 
                
                

FYYSINEN BITCOINS

Nämä ovat siirtotie Evästeet käsittelemään sisäinen digitaalinen Bitcoin arvo avautuu. Ne ovat melko kalliita, jos ne on ostettu pääasiassa digitaalisen Bitcoins, voidaan saanut helposti PayPalin tai luottoa autoja.


Jos löydät tämän hyödyllisiä tietoja, ota rohkeasti lahjoittaa:
Bitcoin address: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ

tai lahjoittaa suoraan
Kommentoi Facebook-tilin